Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > Blog > Sadržaj
Nekoliko zdravog čula prilikom kupovine toalet papira
Jan 01, 2018

U proteklih nekoliko godina postojalo je puno novih novinara. Zašto? Ovo je uglavnom nekoliko poena, mali rizik, drugi, manje investicije, treći, brzi profit, četiri, mali rizik i tako dalje. Ali uspeh ovog posla nije preko noći. Konkretno, kao početnik, neophodno je preduzeti korak po korak da biste brzo shvatili industriju. Prije svega, upoznajte se sa nekim od zdravog osećaja izbora opreme za proizvodnju toalet papira.


1. Zahtjevi pogona mašine za toalet papir i brzina odnos brzine: odnos minimalne brzine mašine za papir do maksimalne brzine. Zahtevi za vožnju mašine za toalet papir:

2, mašina za toaletni papir bi trebalo da bude dozvoljena da ima određeni spektar promjena u proizvodnoj varijaciji, a odgovarajući prenosnik mašine za papir treba da ima određeni domet brzine.

3, pogon mašine za toaletni papir takođe treba da obezbedi da se brzina svakog dela može precizno podesiti da se prilagodi ekspanziji i promeni papira u različitim delovima.


Dva. Funkcija motornih komponenti kočionog uređaja mašine za toaletni papir:

Mašina za toaletni papir je neophodna oprema za postrojenje za proizvodnju toalet papira, ali oprema sa najvećim rizikom u proizvodnji opreme za prešanje mašina za premotavanje. Mnogo slučajeva je rečeno preduzećima. Sigurna upotreba preusmeravanja je veoma važna. Sada predstavimo kako poboljšati faktor sigurnosti i osigurati sigurnost ljudi i opreme prilikom kupovine i korišćenja rewinder-a.


Prije svega treba koristiti infracrveni fotoelektrični zaštitni uređaj. U normalnom radu, kako bi spriječili bilo šta u nož ispod, bez obzira na bilo koji objekat koji prekida fotoelektričnu scenu, biće stezna kočnica, kako bi se osiguralo da se nož ne pada.


Drugo, sigurnosni priključak mašine za toaletni papir. Izbegavajte padanje papira od pada, uzrokujući povredu operatera. Na kraju obratite pažnju na kočioni uređaj. Mnogi proizvođači koriste princip kružne kočnice, tj. Gornji i donji granični senzori prekidaju način napajanja za sečenje motora. Uređaj može izazvati ekstremnu opasnost kao što je "klizni nož" kada iznenada dođe do nestanka struje, gubljenja utičnice i otkaza senzora.


Par: Često postavljana pitanja za toaletni papir Mayjoy tkiva

Sljedeći: Kakav je kvalitet premeštanja mašine za prešanje toaletnog papira?