Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > Blog > Sadržaj
Kako kupiti mašinu za salvete
Jan 01, 2018

1. Prvo, pogledajte efikasnost opreme. Postoje uglavnom dve vrste salveta na tržištu: obične salvete i brze salvete, i naravno cena je velika, ali salvete za velike brzine su skupe, ali efikasnost proizvodnje je velika.

2, pogledajte da li je štampanje u boji. Oprema za proizvodnju papirnih tkanina može se podijeliti na mašinu za štampanje u boji i običnu mašinu za papirnu tkaninu u skladu s bojama i sjajem proizvodnih proizvoda. Prema ekspertima, štampači u boji su popularniji u budućnosti.

3, specifikacije za papirnu tkaninu. Ovo bi trebalo izabrati prema vašim proizvodnim potrebama. Prema specifikacijama, mašina za salvete može se podijeliti na generalnu mašinu za salvete i veliku mašinu za papir. Dve vrste salveta se razlikuju samo u veličini proizvodnih proizvoda.

4, način sklapanja. Mašina za salvete može se podijeliti na 1/4 sklopivu mašinu za prešanje prtljažnika i 1/8 sklopiva mašinu za sklapanje prtljaga prema režimu sklapanja. Mašina 1/8 preklopne mašine za salvete je usisana i savijena, a cijena je relativno skupa.

5, broj salveta. Takozvani dvostruki red mašine za salvete je istovremeno i dva reda salveta, a mašina za salvete sa dvostrukim salom je mašina za salvete sa dva sloja salveta na vrhu i dnu. U stvari, mašina sa dvostrukim salom izlazi iz četiri reda proizvoda.


Par: Kakav je kvalitet premeštanja mašine za prešanje toaletnog papira?

Sljedeći: Kako odabrati mašinu za sanitarni papir