Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > Blog > Sadržaj
Kako poboljšati efikasnost mašine za prevezavanje toalet papira
Jan 01, 2018

1: kontrola napona na kolutu: tokom premeštanja papira za papir treba izbegavati napetost premeštanja što je više moguće kako bi se osigurala uniformnost kompaktnosti unutar i izvan mašine za premeštanje. Drugo, u toku procesa premeštanja, ako je kontrola napona na ploči premala, papirni roln će izgubiti ili kliziti na donjem valjku, što dovodi do preplitanja bora i papira. Dok je kontrola napona prevelika, to će prouzrokovati detonaciju ili oštećenje jezgre papira. Dakle, stvarna kontrolna vrednost napona se drži konstanta tokom premeštanja papira, a veoma je neophodno instalirati dobar instantni inercijski kompenzator u regulacionom sistemu naponske zatvorene petlje.

2: pritisak valjka za papir, pritisak valjka za papir tokom procesa prevezivanja i dodatno opterećenje papira valjaka koje obezbeđuje papirni valjak u početnoj fazi prevezivanja, zajedno sa prednjim i donjim valjcima, do obezbediti sila za premeštanje rolne. Sa povećanjem prečnika kalema, položaj valjka za pritisak se postepeno povećava, a opterećenje koje obezbeđuje papirni valjak smanjuje se. Kada prečnik zavojnice dostigne određenu vrednost, opterećenje koje obezbeđuje papirni valjak je nula. U ovom trenutku postoji samo kao uređaj za održavanje položaja papira. Program kontrole pritiska valjka za papir se mora odabrati prema kvalitetu papira i završnom prečniku. Generalno, pritisak valjka za papir se automatski kontroliše u skladu sa predefinisanom krivom pritiska, a operater ne mora da ga menja.

3: razlika u brzini između prednjeg i zadnjeg nosača. Razlika u brzini prirubničkog valjka čini sila za premeštanje, veličina sila za premeštanje određuje veličinu kompaktnosti papira, a sila za preopterećenje prešivača može povećati kompaktnost papira.


Par: Tri glavne točke pozornost Odaberite salvetu stroj

Sljedeći: ne