Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > Blog > Sadržaj
Kako otvoriti fabriku za preradu toalet papira
May 11, 2018

Prvo vam treba jedna mašina za prešanje toaletnog papira od 1880, mašina za sečenje toalet papira sa testerom, jedno zaptivanje za vodu, kapacitet mašine za prešivanje toaletnog papira MJT-1880 je oko 2,5 t / dan (8 sati), a matični papir širina <2150mm, onda="" je="" sve="" u="">

4.png

Linija za obradu toaletnog papira MJT-1880 je model prodaje toplote, veoma je pogodan za jednu malu postrojenje. Nakon potvrđivanja linije za obradu toaletnog papira, onda moramo razgovarati o postrojenju. Područje biljke treba oko 100-200 m 2 , površina je ravno, ventilisano i suvo. Možete da stavite mašinu, sirovinu i finalni proizvod. Za matični papirni rolni možete ga kupiti od dobavljača papira, ao papirnoj torbi, takođe ima i profesionalnu papirnu torbu. Takođe možemo pomažu vam da kupite matičnu papirnu rolnu i konačnu papirnu torbu. Za napajanje čoveka potreban je oko 3-4 ljudi.

Kada uredite sve bove, onda možemo da proizvodimo toaletni papir i prodamo supermarketu i nekome kome je to potrebno.

1.jpg

Da li ste novi starter? Da li želite da obavite toaletni papir? Dođite ovamo i recite mi svoje zahteve (email: antonia@mayjoypapermachinery.com), pružiću vam profesionalni prijedlog.


Par: 1760 Papirna mašina za tkanje toaleta

Sljedeći: 240 Mašina za salvete koja je poslata u Uzbekistan