Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > Blog > Sadržaj
Tri faktora koji utječu na obradu toaletni papir premotavanje stroj
Jan 01, 2018

Prvo, razlika u brzini između prednje i stražnje podrška, drugi, napetost kontrolu kolut, treće, liniju pritiskom papira Valjak. Idemo ga detaljno razumijevanje.


Najvažniji dio papira stroj i brtvljenje stroj je potrebnu opremu za preradu toaletnog papira, a najvažnija je premotavanje stroj. Produktivnost toaletni papir preradu izravno određuje produktivnost je potre. Kako bi se poboljšala prodaja svezak, na produktivnost problem treba rješavati prvo. Sljedeće čimbenike vjerovala za poboljšanje produktivnosti na potre.


Prvo, razlika u brzini između prednjeg i podršku za leđa peciva. Razlika u brzini od podrške Valjak tvori premotavanje snaga, veličina premotavanje sila određuje veličinu papira kompaktnost i kompaktnost role papira se može povećati povećanjem premotavanje snagu na potre.


Dva, napetost kontrolu kolut: vrijeme za premotavanje papir, premotavanje napetost treba izbjegavati što je više moguće kako bi se osigurala ujednačenost kompaktnost iznutra i izvana premotavanje stroj. Drugo, tokom procesa premotavanje, ako kontrolu napetosti lista je premala, role papira će izgubiti ili slajd na dno Valjak, uzrokujući papir isprepletene i bora. Dok napetost kontrola je prevelik, to će uzrokovati eksplozije ili oštećenja papira jezgre.


Tri, pritisnite papir Valjak linije tlaka, pritisnite papir role za pritisak na papir roll tokom procesa premotavanje. U početnoj fazi premotavanje, papir Valjak pruža dodatni teret role papira i funkcija prednji i donji role pružiti premotavanje sila za svitak. Povećanjem promjera zavojnice pozicija za novinare Valjak postupno povećava i smanjuje opterećenje koje papir Valjak. Promjer kotura dosegne određenu vrijednost, opterećenje koje papir Valjak je nula. U ovom trenutku, ona postoji samo kao uređaj za održavanje položaja role papira.


Par: Da li je prepravljanje toalet papira zahtevalo redovno održavanje

Sljedeći: Obavijesti o toaletni papir stroj