Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > Blog > Sadržaj
Kakav je kvalitet premeštanja mašine za prešanje toaletnog papira?
Jan 01, 2018

Prepravljanje toaletnog papira je oprema za kalupovanje koja se koristi u proizvodnji toalet papira. Kvalitet prevrtanja direktno utiče na kvalitet proizvoda, tako da je kontrola kvaliteta preusmeravanja veoma važna za proizvođača. Ali neki faktori utiču na kvalitet preusmeravanja preusmeravanja toaletnog papira, a to su oni?

1, kontrola napona na kolutu. Prilikom premeštanja seta rolni za papir treba izbegavati napetost preopterećenja što je više moguće kako bi se osigurala uniformnost kompaktnosti unutar i izvan mašine za prevezivanje. Drugo, u toku procesa premeštanja, ako je kontrola napona na ploči premala, papirni roln će izgubiti ili kliziti na donjem valjku, što dovodi do preplitanja bora i papira. Dok je kontrola napona prevelika, to će prouzrokovati detonaciju ili oštećenje jezgre papira. Dakle, stvarna kontrolna vrednost napona se drži konstanta tokom premeštanja papira, a veoma je neophodno instalirati dobar instantni inercijski kompenzator u regulacionom sistemu naponske zatvorene petlje.

2. Linijski pritisak valjka za papir. Ručica za pritezanje toaletnog papira za premotavanje pod pritiskom papira tokom procesa premeštanja. U početnoj fazi prevezivanja, papirni rolni je obezbedio dodatno opterećenje za papirnu rolnu, i radio je sa prednjim i donjim valjcima kako bi se obezbedila sila za premeštanje rolne. Povećanjem prečnika zavojnice povećava se položaj valjka za pritisak i opterećenje koje obezbeđuje papirni valjak. Kada promjer zavojnice dostigne određenu vrijednost, opterećenje koje obezbeđuje papirni valjak je nula, koja se koristi samo kao uređaj za održavanje položaja papira. Program kontrole pritiska valjka za papir se mora odabrati prema kvalitetu papira i završnom prečniku. Generalno, pritisak valjka za papir se automatski kontroliše u skladu sa predefinisanom krivom pritiska, a operater ne mora da ga menja.

3, razlika u brzini zadnjih i zadnjih potpornih rolni. Diferencijalna brzina rezervnog valjaka čini sila za premeštanje. Veličina preplitanja određuje veličinu kompaktnosti valjaka i poboljšava sila za preopterećivanje navoja toaletnog papira, što može povećati stezanje valjka.


Par: Nekoliko zdravog čula prilikom kupovine toalet papira

Sljedeći: Kako kupiti mašinu za salvete