Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > CASE > Sadržaj
Kako zaustaviti mašinu za prevrtanje toalet papira
Jan 01, 2018

Prepravljanje toalet papira uglavnom se koristi u proizvodnji toalet papira, a funkcija je da toalet papir bude rolni. Oprema ima visok stepen automatizacije, dobar efekat navijanja i različite vrste selekcije, i gotovo se koristi kod svih proizvođača toalet papira. Pa šta da radimo kada se oprema ugasi?

1, prije nego što se zatvori treba završiti sve obrade gotovih proizvoda, kako bi se sprečila polu završena zapremina u unutrašnjosti.

2, isključite nekoliko minuta da biste isključili mašinu, naročito tokom leta. S obzirom da mašina za premeštanje kontinuirano radi, temperatura mašine je veoma visoka, a nekoliko minuta može efikasno rasipati toplotu kako bi se smanjila šteta na preusmeravanju toalet papira.

3, mašina za premeštanje ne može početi odmah nakon isključivanja, da sačeka više od pola sata da bi se ponovo pokrenulo.

Navedeno je u vezi sa toaletnim papirom koji preklapaju obavještenje o isključenju mašine, oprema treba obratiti pažnju da je završila obrada svih završenih u isključenju, prazna pokrenuta nekoliko minuta nakon isključivanja, isključivanje nakon što odmah ne počne koristiti, inače lako oštetiti opremu i opremu za proizvodnju visoke temperature.