Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > CASE > Sadržaj
Na koje načine održavati mašinu za prepravljanje toalet papira
Jan 01, 2018

Obrada toaletnog papira ne samo za kupovinu mašine za prešanje toaletnog papira, takođe je potrebna mašina za sečenje papira i mašina za zaptivanje, mašina za prevezivanje je glavna funkcija prevrtanja sirovog papira, mašina za sečenje se pretežno prevrtava rezanje papira i mašina za zaptivanje je uglavnom koji se koristi za pakovanje toalet papira. U celom procesu, mašina za rezanje papira igra veoma važnu ulogu, zahvaljujući upotrebi mašine za sečenje testere, tako da se mašina za rezanje toaleta može nazvati mašinom za sečenje piljevine, fokusiramo se na mašinu za prešanje toaletnog papira, mašinu za sečenje papira održavanje sumiramo da smo danas:

1, proizvođači mašina za rezanje papira su podmazivali se, pričvršćivali i provjeravali sve relevantne dijelove i filtere za čišćenje (tj. Čist zrak, ulje, filter goriva itd.).

2. Pored podmazivanja, mašina za sečenje trake treba fokusirati na kontrolu i podešavanje. Potrebno je provjeriti radne uslove motora, kvačila, mjenjača, mehanizma prenosa, upravljanja i kočionog mehanizma, radnog uređaja, hidrauličnog sistema i električnog sistema tračne testere i izvršiti potrebna podešavanja kako biste isključili otkrivene greške.

3, neophodna zamena, podešavanje i rešavanje problema rezač papira.

Prepravljanje toaletnog papira je neophodno u procesu obrade toalet papira, a tri uređaja su neophodna. Pravi rad može takođe produžiti vijek trajanja opreme, smanjiti stopu grešaka, a također je potrebno više održavanja i održavanja u redovnom vremenu, tako da se proizvodnja toaletnog papira može obaviti na uredan način.