Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > CASE > Sadržaj
Napravljeno u Kini Hot Sale Machine za proizvodnju toalet papira
May 05, 2018


Napravljeno u Kini Hot Sale Machine za proizvodnju toalet papira


Uvođenje mašine za izradu toalet papira  

Naša fabrika originalno proizvodi mašinu da bi toalet papir usvojio međunarodnu naprednu tehnologiju računarskog programiranja PLC-a, frekvenciju podesivu brzinu i elektronsku kočnicu, a konfiguracija ima touch tip slike interfejs čovjeka i računara , najnoviji razvoj free core volumena papir formira kompleksni sistem zapremine , postigao je efekat rewind volumena sa jezgrom ili bez jezgre, a jedna mašina više sa više upotrebe, čini mašinu u godinama na tržištu, koristeći potpunu nadogradnju, čini operaciju korisnijom i prečicama, značajno poboljšava efikasnost proizvodnje.

Karakteristike mašine za izradu toalet papira

1.Ova mašina za proizvodnju toalet papira je dizajnirana sa PLC kontrolnim sistemom, potpuno automatizovan u proizvodnom procesu, funkcija je potpuna i brzina proizvodnje je visoka. Gotovi proces premeštanja prvo se primjenjuje i kasnije gubi i različit stepen stepena, rješava papir i jezgro u dužem vremenu skladištenja.

2. Mašina za pravljenje toaletnog papira može automatski promijeniti jezgro, prskati lepak i zaptivke bez zaustavljanja mašine, a takođe automatski podići i spustiti brzinu pri razmjeni jezgre.

3. Kada menjate jezgro, mašina će biti prva čvrsta i opustite kasnije kako biste izbegli ispuštanje jezgra rolne.

4. Mašina za proizvodnju toalet papira opremljena je automatskim alarmom za označavanje popunjavanja jezgre. Mašina će se automatski zaustaviti kada nema osnovnih cevi. Automatski alarm za skidanje papira.

5. Opremljena odvojena kontrola napona za svako odmotanje džambo rolne.

6. Mašina za pravljenje toaletnog papira je pogodna za promenu funkcije za proizvodnju bilo kog drugog navoja jezgra jezgra.

7. Levi papir podsjeća nakon zaptivanja proizvoda za praktičnu upotrebu.

8. Jumbo rolo postolje se postavlja pneumatskim.

9. Neprekidno podešavanje, svaka funkcija može samostalno raditi.

10. Troslojni horizontalni papir uklanja policu, široki pojas za puni papir za papir, svaka grupa originalne papučice ima nezavisni uređaj za podešavanje napona; uzorak je različit i lep, lagan, može se konfigurisati u skladu sa potrebama korisnika za čelika od čeličnog utiska, paličnog prekidača za vuču originalnog papira, operacija je jednostavna, sigurna i praktična.

客户访厂图.jpg

卫生纸 素材.jpg

大轴纸.png

Ako imate interesa u našoj mašini da napravite toalet papir, dobrodošli ste da me kontaktirate:

Kontakt: Helen Yan (menadžer prodaje)

 

Email: helen@zzmayjoy.com

 

helen@mayjoypapermachinery.com

 

Mobile / Wechat / Whatsapp: 0086 18739959522