Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > CASE > Sadržaj
Koje su karakteristike salvetu stroj
Jan 01, 2018

Oprema za obradu lijepljenje papira je onaj prvi: na potre, salvete, stroj za rezanje, okvir crteža stroj, rupčić i tako dalje.

Ali posao je da čisti ubrus i u ovom trenutku, bez obzira koliko mala restorana ili majstor upscale hotel, oni dobavljanje grad puno papira salvetu, pa prijatelji vidjeti poslovne prilike, salveta ubrus obrada, ali obrada novac? Koliko profita postoje? Sirovina koristi za salvetu obrada je disk papira, stroj za preradu papira zove salvetu stroj, također može biti pozvan preklop salvetu stroj za graviranje. Rad je podijeljen u za izbjeljivanje papira, Pulpa šećerne trske, bambusa pulpe, piljevine i sl., cijena je obično više od 5000 do više od 9000.

Tamo su uglavnom salvete, salvete, automatsko salvete i boje ispisa salvetama i salvete, koje imaju za graviranje, sklopivi i cijepanje funkcije. Imaju samo različite proizvodne efikasnosti, kvaliteta proizvoda i funkcija.

Cijena malih salvetu stroj je vrlo visoka, između deset tisuća i 20 tisuća i cijena boje salveta stroja uglavnom zasniva se na broj i uzorak boje ispis, više boja, složenije uzorak, veća cijena na oprema.