Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina
Dom > CASE > Sadržaj
Šta ima oprema za obradu toalet papira
Jan 01, 2018

Pre svega, potrebno je shvatiti da je sirovina za obradu sanitarnog papira veliki osovinski papir. Osovina je posvećena proizvodnji papirnih toaletnih sirovina, proizvodnji sirovina ovaj papir jedna je od glavne opreme papirne mašine, obično se priprema poluproizvodnom papirnom celulom, a zatim se prevrne preko velikog skladišta, prodaje papirnoj mašini. Iako je veliki papir osovine izrađen od papirne pulpe, celuloza, ali takođe ima različite sirovine, deinking otpadnog papira, deinkirana pulpa se formira nakon drveta nakon pauze od drveta i drugih materijala (šećer, stočna hrana, itd.) Od mešane pulpe , papirno vratilo trenutno tržište koristeći drvenu pulpu kao sirovine od kvalitetnijeg dobara.

Post processing je glavna oprema toalet papira toalet papira za prešanje toaletnog papira, mašina za sečenje, mašina za zaptivanje, cijeli proces nema zagađenje, nema potrebe za izgradnjom opreme za prečišćavanje otpadnih voda, ako mala zdravstvena mlinska postrojenja mogu odabrati investicije u malim malim toaletnim papirima 100 hiljada sredstava može biti levo i desno. Da li da kupi ili radi malobrojnu fabriku prerade kako bi proširio skalu obrade, izbor automatske mašine za prešanje toaletnog papira kao glavne opreme za obradu, ova oprema usvaja tehnologiju PLC automatizacije za kontrolu celog procesa, može proizvoditi toalet papir, toaletni papir, toaletni papir jezgro jezgre, dovoljno da obezbedi kvalitet i brzinu obrade

Rezime: Xiaobi sažetak: oprema za obradu toalet papira uglavnom obuhvata: preklopnik toalet papira, rezač za tračnice, mašina za zaptivanje. Ponekad se detaljno klasifikuje prema vrsti i funkciji mašine, a klasifikacija različitih proizvođača je različita.