Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas
MOB: +8613938251452
E-mail: danielle@mayjoypapermachinery.com
Adresa: br. 61 Nongye Road, grad Zhengzhou, provincija Henan, Kina

Mašina za proizvodnju jezgara za ekonomski tip papira

Uvod: Mašina za izradu papirnog jezgra je tehničko osoblje naše fabrike, u radu na proizvodnji toaletnih papira, u kombinaciji sa praktičnim iskustvom i uzimajući prednosti da uradi broj poboljšanja, energetski efikasna oprema eksperimentalne proizvodnje. Tehnički ...

Uvod:

Mašina za proizvodnju papirnog jezgra je tehničko osoblje naše fabrike, u radu za proizvodnju toaletnih papira, u kombinaciji sa praktičnim iskustvom i uzimajući prednosti da uradi broj poboljšanja, energetski efikasna oprema eksperimentalne proizvodnje.

image001.jpg

Tehnička specifikacija:

Ime

Papirna mašina za izradu papira

Model

MJC-1

Core Diameter

35-60mm

Brzina

0-15m / Min

Glavni motor

2.2kw

Pomoćni motor

0.37kw

Dimenzija:

3000 * 1800 * 1400mm

Težina

1000kg


Karakteristike:

1. Mašina za papirnu jezgru je kompaktna struktura, manje zauzeto područje, niska snaga, visoka efikasnost, bez fiksne instalacije, dovoljna stabilnost za upotrebu.

2. Jednostavno upravljanje, nizak nivo buke, dve osobe su dovoljne da upravljaju celom mašinom.

3. Prečnik cijevi valjka je podesiv, potrebno je samo zamijeniti debljinu jezgra vretena.

4.Ova mašina je pogodna za razne vrste namotaja za cevi (kao što su zanatski papir, toaletni papir, linijski papir itd.)

5. Automatsko lepljenje papira, brzina se može kontrolisati, dužina može biti proizvoljno sečenje, jednostavno rukovanje.

image003.jpg

Radni princip:

Mašina za proizvodnju papirnog jezgra je sa motornom brzinom, kroz pogon, pogonjen trakom za papir, prva ploča je otvorila navojnu rolnu i zamjenu osovine. Zatim se druga ploča papira povuče kroz rezervoar za dimenzioniranje kako bi se automatski dimenzionisali i doveli u raskrsnicu rolne papira i vratila za navijanje. Papir se kontinuirano naviti kako bi se formirao papirno jezgro od rolne papira i rez u skladu sa potrebnim specifikacijama.

image005.jpg

Napomene:

1. Mašina je naručena pre nego što napustite fabriku, provjerite da li je prije starta bio slobodan vijak i ako je linija netaknuta.

2. Ispraznite mašinu koja radi nekoliko minuta da biste videli da li je pravac rotacije rada tačan, bez buke, bez problema, a zatim isključite. Otvorite ploču za papir i dovedite je do raskrsnice pojasa i osovine papira. Zatim polako okrećite dugme za brzo biranje da biste započeli rad, istovremeno ostavljajući ruku da ne biste stavili ruku u opasnost.

3. Ubacivanje prvog papira papira kada se otvorena ploča papira za ishranu, a zatim otvorite drugu ploču papira, lepljivajući se kroz otvor za veličinu i zatim napajati.

4. Brzina pokretanja mora biti spora, a zatim postepeno ubrzavati, prilagoditi se odmah iza ugla.

5 pre započinjanja lepka u rezervoar za dimenzioniranje, kada prestane da radi, stavite lepak izlijepljen, izvadite točak veličine, natopljeni u vodu i oprati se čistim, za korištenje u sljedeći put.

image007.jpg

Hot Tags: dobavljači, proizvođači, fabrika, cijena, za prodaju
Upit